Over ons

Toen ik zelf zwanger was van mijn eerste zoontje Tuur merkte ik dat het niet gemakkelijk was om mooie betaalbare zwangerschapskleding te vinden bij ons in de buurt.

Zo moest ik op 38 weken mee in de suite lopen van een trouw. Jongens, wat was dat een zoektocht om het perfecte jurkje te vinden. Mijn mama zei in onze zoektocht toen nog met een lach: “Zou je zelf geen winkel starten om die zwangere mama’s te helpen?”

En de rest is geschiedenis 😉 

 

maart 2018

Opening winkel

Het startschot van ons grootste avontuur. Met heel veel zenuwen openden we op 2 maart onze deuren. En wat een weekend was met dat! Een herinnering die ze ons nooit zullen afpakken!

december 2019

Verhuis zandstraat

1 jaar na de start van onze winkel buiten het centrum begon het te kriebelen om toch deel uit te maken van het kloppend hart van Herentals. We vonden het perfecte pand en verhuisde naar ons bruisend stadscentrum

Ripe_AW21_Jade Crop Nursing Knit_Beck Knit Skirt_01
Wanneer vlinders in je buik veranderen in een wonder

Wat is onze troef?

Je 9 maanden goed voelen in een perfecte outfit, daar gaan we bij Marieposa voor. Naast en in onze collectie hippe zwangerschapskleding, vind je jurken en tops om gemakkelijk en ongemerkt borstvoeding te kunnen geven. Wij zoeken steeds naar de leukste outfits die zowel mooi zijn tijdens je zwangerschap als na de zwangerschap. Zo kan je dubbel genieten! Ook voor mooie en gebruiksvriendelijke borstvoedingslingerie, nachtmode en badmode ben je bij ons aan het juiste adres!

Grote avonturen beginnen heel klein

Je wondertje in het nieuw steken, ook dat kan je bij ons! Een mooi jurkje, een t-shirtje met een leuke tekst, een gemakkelijk broekje, een schattig pakje,...
Wij bieden een uitgebreide collectie kleding voor baby en peuters tot maatje 98.

Je vindt bij ons ook het perfecte cadeautje om op kraambezoek te gaan!
Check zeker onze facebook en instagram om zo op de hoogte te blijven van onze nieuwe collectie!

Wij kijken uit naar je bezoekje in onze winkel!
Liefs, Marieke

Onze Merken